Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Despre noi

Manta Bros SRL – Livram calitate in beton!

Fabrica de prefabricate Manta Bros SRL – suntem o societate cu capital strain si am deschis o fabrica de prefabricate din beton la standard European cu tehnologie Nemteasca automatizata, situată in localitatea Vetiș spre Oar.

Oferim o gama completa pentru toate tipurile de constructii incepând de la Cofragul de beton folosit pentru fundații cu dimensiuni de 50 lugimea, 25 cm inaltimea si diferite grosimi 15cm, 20cm, 25cm, 30cm si 40 cm care se folosesc la Blocuri, soclu, crame, beciuri, piscine, ziduri de sustinerea terenurilor miscatoare si ziduri cu rezistența la presiuni cu posibilitatea de izolare in cel mai scurt timp eficient.

Pentru completarea paletei de productie a constructiei va mai oferim o gama larga de produse: Boltari de zidarie cu goluri termoizolante din Beton la dimensiuni diferite cu ansamblaj nut si falț folosite la toate tipurile de pereti de sustinere și pereti despartitori, planseu din beton termoizolant pe grinzi de beton cu o eficienta sporita.

Produsele noastre sunt folosite la toate construcțiile bazate in tehnologia betonului moderat prin diverse forme vibropresate.

Oferim si o gama de pavaje pietonale, auto si industriale cu posibilitate de montaj in functie de comenzi.

Asiguram transport si seriozitate, totul pentru tine si mediul înconjurator, datorita economiei materiei lemnoase folosita in constructii pentru diverse aplicatii inutile lucru care duce la cresterea prețului materiei lemnoase in scopul ocrotiri mediului !

Sus